Meet the team: niet één, maar twee nieuwe collega’s!

03-07-2023
Meet the team: niet één, maar twee nieuwe collega’s!

Bron: Redactie

Amplio Verzuimexperts blijft maar groeien! De afgelopen tijd hebben wij niet alleen Maaike binnen ons team mogen verwelkomen, maar ook Susan Wurth is ons team komen versterken. Susan is onze nieuwe Verzuimexpert en daar zijn we ontzettend blij mee. Welkom Susan!

Susan is 50 jaar en een geboren Rotterdamse. Het zal je zeker niet verbazen dat ze samen met haar partner nog steeds met veel plezier in Rotterdam woont. Na een lange carrière als adviseur bij een sportbond, kwam ze per toeval in de wereld van verzuim terecht als re-integratiecoach. Dat beviel haar zo goed, dat ze inmiddels al vijf jaar met veel plezier binnen deze branche werkzaam is.

Susan: “Als re-integratiecoach was ik vaak pas in het tweede ziektejaar betrokken bij het proces. Aangezien ik het gevoel had dat ik meer kon betekenen voor medewerkers, besloot ik de overstap te maken naar een arbodienst. Daar ging ik aan de slag als Werkvermogenspecialist. Dat is mij ontzettend goed bevallen! In deze functie ging ik zowel in gesprek met de werkgever als met de medeweker. Verzuim kan namelijk alleen opgelost worden als alle seinen op groen staan: wat is jouw kracht, wat kun je zelf doen en wat heb je nodig vanuit je werk? Wanneer een medewerker en werkgever hier samen naar gaan kijken, kan er veel bereikt worden in het oplossen van verzuim.”

Susan wilde haar adviserende rol nog meer inzetten, dus besloot ze op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Susan: “Zo kwam ik terecht bij Amplio. Ik wil graag een bijdrage leveren aan het vergroten van kennis bij werkgevers over verzuimprocessen en aan het creëren, vergroten én behouden van een gezond werkklimaat. Wat kun je als werkgever doen om je medewerkers duurzaam te laten herstellen of re-integreren? Ik verwacht met mijn kennis ‘vanuit de spreekkamer’ hier een bijdrage te kunnen leveren binnen het team van Amplio. Daar heb ik ontzettend veel zin in!”

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons privacyreglement.