Meet the team! Onze nieuwe experts

09-09-2022
Meet the team! Onze nieuwe experts

Bron: Redactie

Sinds een paar maanden wordt ons team van Amplio Verzuimexperts versterkt door Stephanie Karssing en Rose Giessenburg en. Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! Beide dames hebben al de nodige ervaring waardoor het bevorderen van amplitie hun tweede natuur is geworden. Benieuwd naar Rose en Stephanie? Ze stellen ze zich aan je voor!

Stephanie Karssing – Verzuim Expert (foto links)

Na een carrièreswitch ging Stephanie in 2010 als stagiaire aan de slag bij ArboPro. En dat bleek een verstandige keuze te zijn! Twaalf jaar later is ze nog steeds actief in deze branche en heeft ze het casemanagement volledig eigen gemaakt. In juni 2022 maakte ze de overstap naar Amplio Verzuimexperts.

“In 2020 heb ik mijn Regie op Verzuim mogen behalen. Hierdoor kwam ik steeds meer in aanraking met amplitie. Het motiveren van anderen om zoveel mogelijk werkplezier te behalen, geeft mij energie. Wat mij betreft mag er binnen organisaties nog veel meer aandacht uitgaan naar persoonlijke groei van medewerkers. Voor werkgevers liggen hier nog volop kansen en daar help ik hen graag bij! Hiervoor zet ik graag mijn creativiteit in en treed ik gerust buiten de gebaande paden om tot een passende oplossing te komen. Goede communicatie, optimale dienstverlening én werkplezier staan hoog in mijn vaandel. Dat is dus een perfecte match met Amplio Verzuimexperts!”

Rose Giessenburg – Verzuim Expert (foto rechts)

Rose is gestructureerd, ambitieus en nieuwsgierig naar mensen. Ze heeft gewerkt als adviseur bij Van Loon – een hypotheek- en verzekeringsbedrijf – op de afdeling Verzuim. Amplitie was een term die daarbij steeds vaker genoemd werd en bij Rose gelijk interesse aanwakkerde. “Ik merkte dat de term nog onvoldoende bekend was bij werkgevers, zonde! Daar wil ik graag verandering in brengen en daarvoor ben ik bij Amplio Verzuimexperts aan het goede adres.”

“Mij valt op dat werkgevers vaak veel moeite en tijd steken in de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Wanneer een nieuwe medewerker is gestart, denken ze vaak dat de klus erop zit. Maar dan begint het eigenlijk pas! Het is belangrijk om werkgevers hier bewust van te maken. Veelal vergeten werkgevers dat het investeren in medewerkers enorm belangrijk is voor de motivatie en het werkgeluk van medewerkers én dat het uiteindelijk invloed heeft op het bedrijfsresultaat.”

Meer informatie

Benieuwd hoe jij als werkgever of leidinggevende kunt zorgen dat een medewerker aan de organisatie verbonden blijft én zich betrokken voelt? Stephanie en Rose gaan hierover graag met je in gesprek. Neem gerust contact met hen op via contact@amplioverzuimexperts.nl

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons privacyreglement.