Meet the team: welkom Maaike!

08-06-2023
Meet the team: welkom Maaike!

Bron: Redactie

Extra versterking in ons team! Wij willen jullie graag voorstellen aan Maaike de Groot, onze nieuwe stagiaire. Maaike studeert Human Resource Management aan Fontys in Tilburg. Ze zocht een stageplek waar ze meer kan leren over duurzame inzetbaarheid. Kortom, een perfecte match met Amplio Verzuimexperts.

Maaike is 25 jaar, is opgegroeid in het pittoreske Bakel maar woont tegenwoordig in Tilburg. Het is haar laatste jaar van de opleiding Human Resource Management, dus dat betekent afstuderen. Wij zijn heel erg blij dat Maaike ervoor gekozen heeft om haar afstudeerstage bij Amplio Verzuimexperts te volgen! Tot en met december 2023 is Maaike 4 dagen per week bij ons te vinden. Ze ondersteunt niet alleen ons team, maar richt zich ook op haar scriptie over ‘Duurzame Inzetbaarheid bij mkb’ers’. Een thema waar Maaike zich graag voor inzet, aangezien er volgens haar nog veel winst te behalen valt op dit gebied.

Maaike: “Binnen organisaties wordt er nog onvoldoende tijd besteed aan amplitie. Het welzijn van medewerkers staat vaak al wel hoog op de agenda, een positieve ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat werkgevers, leidinggevenden en medewerkers met elkaar in gesprek gaan over werkgeluk, zodat er nieuwe én blijvende veranderingen op het gebied van amplitie doorgevoerd kunnen worden binnen de organisatie. De komende tijd hoop ik veel te leren van mij collega’s bij Amplio en denk ik graag mee over het uitvoeren van interventies en het aandragen van oplossingen.”

De eerste weken zijn Maaike ontzettend goed bevallen. Ze voelt zich op haar plek en heeft veel zin om de komende maanden zoveel mogelijk te weten te komen over duurzame inzetbaarheid. Wij zijn blij met de komst van Maaike en wensen haar de komende tijd heel veel succes!

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons privacyreglement.