Ontmoet onze experts

24-03-2022
Ontmoet onze experts

Bron: Redactie

Ons team bestaat uit experts met zeer diverse achtergronden. Van voedingscoaching, bewegingstherapie tot gezondheidswetenschappen. De gemene deler? Onze passie voor amplitie. Waarom vinden wij amplitie zo belangrijk? Daarover vertellen wij hieronder meer. We stellen ons aan je voor!

Jurgen van der Poll – Manager Amplio Verzuimexperts

Jurgen is blij dat hij in 2016 de stap heeft gemaakt naar Adviseur Duurzame Inzetbaarheid om op die manier nog meer uit medewerkers te halen. Inmiddels is hij manager van Amplio Verzuimexperts. Werkgevers helpen om morgen een betere werkgever te zijn dan vandaag, daarvoor zet hij zich elke dag graag in. “Verzuim is voor werkgevers en medewerkers een complexe materie. De grootste uitdaging voor mij is om met werkgevers in gesprek te gaan over de kansen die zij laten liggen. Ik voel mij ‘als een vis in het water’ wanneer ik mag meedenken, helpen én adviseren op het gebied van amplitie. De oplossing voor het voorkomen van verzuim ligt namelijk in het werkgeluk van de medewerkers. Wanneer een medewerker goed in haar of zijn vel zit, snijdt het mes aan twee kanten.” Een vrijblijvend gesprek met Jurgen? Stuur dan een mail naar contact@amplioverzuimexperts.nl.

Jort Akkermans – Senior Verzuimadviseur

Toen Jort in 2015 zijn eigen praktijk in (bedrijfs)oefentherapie begon, merkte hij al snel dat veel werkplekken niet goed ingericht zijn. Dit leidt niet alleen tot fysieke klachten, maar heeft nog  meer gevolgen. Dat moet beter dacht hij. Inmiddels is hij uitgegroeid tot Senior Verzuimadviseur en heeft hij kennis van arbeidsrecht. “Een groot deel van je leven ben je aan het werk, dan moet je toch iets doen waar je plezier in hebt én waardering uithaalt? Daar zit voor veel mensen een grote uitdaging en daar help ik ze graag bij.” Jort heeft als doel werkgevers enthousiast te maken om goed om voor hun personeel te zorgen en hen te ondersteunen bij amplitie. Ben je ook benieuwd hoe gezond jouw werkplekken zijn ingericht? Vraag Jort dan om advies, neem contact via contact@amplioverzuimexperts.nl.

Carola Leijgraaf – Verzuimexpert

Hoe ga je het gesprek met je medewerker aan? Welke vragen kan je stellen en hoe stel je deze? Welke mogelijkheden heb je als werkgever? Bij deze vragen ben je bij Carola aan het goede adres. Ze denkt daarbij graag ‘out of the box’ om tot creatieve oplossingen te komen. Als gezondheidswetenschapper en psychotherapeut staat amplitie bij haar hoog in het vaandel. “Hoe beter jij jezelf kent, hoe fijner je in vel zit en kan/mag zijn wie je bent. Hierdoor kan je jezelf beter ontplooien en je talenten optimaal benutten.” Het actief bevorderen van psychisch welbevinden zodat er een positieve werkbeleving ontstaat waar elke medewerker optimaal kan functioneren, dat is voor Carola (én Amplio Verzuimexperts) waar het om draait. Benieuwd wat jij als werkgever kan doen om verzuim te voorkomen? Neem dan gerust contact op via contact@amplioverzuimexperts.nl, zij gaat hierover graag met je in gesprek. 

Suzanne Koper – Verzuimexpert

Suzanne heeft zelf ondervonden wat het effect is op werkgeluk wanneer je privé-werk balans op orde is. Dit vanuit een beslissing om de stap te maken naar verzuimmanagement. Inmiddels is ze binnen Amplio Verzuimexperts aan de slag als Verzuimexpert. “Een werkveld waarin ik mij thuis voel. De positieve mindset van amplitie rijkt verder dan verzuim en raakt uiteindelijk iedereen binnen een organisatie. Door in adviezen de focus op het positieve te leggen, zonder de kritische punten te negeren, heb je meer impact.” Suzanne is goed op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom verzuim. Door te weten waar de grenzen liggen, kan er invulling worden gegeven op de ruimte die hiertussen in ligt en ontstaat er beweging. Wil jij weten hoe je amplitie kan inzetten in jouw organisatie? Neem dan gerust contact op via contact@amplioverzuimexperts.nl.

Renate Emmen – Teamassistent Verzuim

Renate is de rechterhand van het team van Amplio Verzuimexperts. Door haar hulp hebben de andere experts meer tijd om jou nóg beter te adviseren, een win-win situatie. Haar achtergrond op het gebied van beweging en voeding als vitaliteitscoach ondersteunt haar geloof in amplitie: “Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Ik vind het een uitdaging om werkgevers hier attent op te maken en daarin te adviseren. Ook denk ik met werkgevers graag na over vitaliteitsverbetering in de organisatie. Uiteindelijk heeft dit een positief effect op de organisatiedoelen, een belangrijke meerwaarde.” Heb jij een vraag aan Amplio Verzuimexperts? Grote kans dat je Renate als eerste aan de lijn krijgt. Ook voor vragen op het gebied van voeding of vitaliteit kan je bij haar terecht via contact@amplioverzuimexperts.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons privacyreglement.