Over ons

Wij zijn Amplio Verzuimexperts. Onze naam zegt het al: wij geloven in de kracht van amplitie: het optimaliseren van de werksituatie van medewerkers waardoor ze zelf kunnen floreren. Met als gevolg minder verzuim én een beter bedrijfsresultaat. Daarbij richten wij ons op álle medewerkers en niet alleen op de medewerkers die (wellicht kunnen) uitvallen.

Amplio

Het Latijnse woord Amplio betekent ‘verbeteren of versterken’. Amplitie is niet gericht op het behandelen of voorkomen van verzuim, maar juist op de acties die daaraan voorafgaan zoals het creëren van positieve werkomstandigheden waarin medewerkers kunnen floreren. Door in te zetten op vier pijlers – gezondheid, bevlogenheid, talentmanagement en werkinrichting – adviseren wij werkgevers door het vergoten van de inzetbaarheid van hun medewerkers.

Jouw partner bij (het voorkomen van) verzuim

Wij geloven in amplitie: het verbeteren en versterken van de werksituatie waardoor medewerkers zelf gaan groeien en bloeien. We zijn jouw aanspreekpunt bij (het voorkomen van) verzuim. Onze jarenlange ervaring in het begeleiden van verzuimtrajecten voor werkgevers door heel Nederland maakt dat je met Amplio Verzuimexperts een betrouwbare partner in huis haalt. Van amplitief verzuimbeleid, een ziek- of herstelmelding tot re-integratie en van ondersteuning in WGA-eigenrisico tot advies over de totale verzuimkosten van je onderneming. Samen met ons team en een uitgebreid netwerk van specialisten word je ondersteunt bij het volledige verzuimtraject.

Wie zijn wij?

Amplio Verzuimexperts is sinds 2015 actief in verzuimbegeleiding voor ruim 2700 werkgevers in Nederland. We ondersteunen in het volledige verzuimtraject voor verschillende grote partijen waaronder Bakker Bart, Etos en Westfalen Medical. Hierdoor hebben wij veel ervaring in verschillende branches, wat een stevige basis biedt voor onze klanten. Wij helpen bij alle vragen over verzuimbeleid, ziekte of re-integratie van een (arbeidsongeschikte) medewerker én bij duurzame inzetbaarheid. Samen met ons uitgebreide netwerk van specialisten ondersteunen wij het complete verzuimpakket vanaf dag één. Van de snelste herstelroute tot kostenverlagende bemiddelingsacties. Wij zijn er om werkgevers te ontlasten en te helpen!

Onze specialismen

Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen adviseren, hebben wij bij Amplio Verzuimexperts verschillende specialismen aan boord:

  • Arbeidsrecht
  • Bedrijfsoefentherapie
  • Psychotherapie
  • Communicatie en groepsdynamica
  • Casemanagers Regie op Verzuim
  • Risico advies duurzame inzetbaarheid
  • Casemanager ziektewet

Ontmoet ons team

Ons team bestaat uit vijf betrokken verzuimspecialisten met zeer diverse achtergronden, zoals de zorg, revalidatie, bewegingstherapie of casemanagement. Jurgen van der Poll, manager van Amplio Verzuimexperts, deed jarenlang ervaring op in een groot scala aan branches waar hij het verzuimbeleid begeleidde en implementeerde. Jort Akkermans heeft een achtergrond in bewegingstherapie, casemanagement en arbeidsrecht. Als beweegspecialist heeft Carola Leijgraaf achtergrond in de zorg en ze werkt als coach bij burn-out klachten. Collega Suzanne Koper is ook casemanager en heeft ervaring in verzuimmanagement. Sinds 1 oktober 2021 is ook Renate Emmen ons team komen versterken en biedt onze verzuimspecialisten de helpende hand.

Ontmoet onze collega's

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons privacyreglement.