Claim Expert wordt Amplio verzuimexperts

27-09-2021
Claim Expert wordt Amplio verzuimexperts

Bron: Amplio verzuimexperts

Per 1 oktober 2021 gaat Claim Expert verder onder de naam Amplio verzuimexperts. De nieuwe naam sluit beter aan bij de dienstverlening van ons bedrijf, waarbij wij verder gaan dan de begeleiding bij verzuim. Wij ondersteunen werkgevers bij het creëren van een positief werkklimaat om zo het welbevinden, de bevlogenheid en de gezondheid van de medewerkers te verbeteren en te versterken. Vooruitstrevend handelen, dat is waar wij voor staan en voor blijven staan.
 

Waarom een naamswijziging?

Aangezien onze visie op verzuim én onze dienstverlening de laatste tijd steeds meer veranderde, zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe naam die beter aansluit bij wat wij doen: werkgevers adviseren over het vergroten van de inzetbaarheid van hun medewerkers. Daarbij richten wij ons op álle medewerkers en niet alleen op de medewerkers die (wellicht kunnen) uitvallen.


Waarom Amplio Verzuimexperts?

Amplio is het Latijnse woord voor ‘verbeteren’ of ‘versterken’. Amplitie is een term die we steeds meer horen in de HR-wereld. Amplitie is niet gericht op het behandelen of voorkomen van verzuim, maar juist op acties die daaraan voorafgaan zoals het creëren van positieve werkomstandigheden waarin medewerkers kunnen floreren. Door in te zetten op vier pijlers - gezondheid, bevlogenheid, talentmanagement en werkinrichting – ondersteunen wij werkgevers om het (psychisch) welbevinden van medewerkers te versterken.


Wat verandert er voor jou?

Al onze diensten voeren we vanaf 1 oktober onder de naam van Amplio verzuimexperts uit. De verzuimbegeleiding en het gebruik van Veilig Digitaal Dossier blijven wij gewoon uitvoeren, maar daarnaast gaan wij ons nog meer inzetten om werkgevers te ondersteunen bij een amplitief vitaliteitsbeleid zodat dit onderdeel wordt van het HR-beleid. Onze dienstverlening wordt dus nóg completer. Uiteraard zal dit met de juiste persoonlijke aandacht en de hoge kwaliteit gebeuren zoals je van ons gewend bent.

Meer informatie over onze naamwijziging? Neem contact met ons op via contact@amplioverzuimexperts.nl of bel naar 078 – 220 00 15.
 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons privacyreglement.