Samenwerking EVI 360 duurzame inzetbaarheid

14-06-2022
Samenwerking EVI 360 duurzame inzetbaarheid

Bron: Redactie

Door fitte en gemotiveerde medewerkers voorkom je onnodig uitval met als gevolg een beter bedrijfsresultaat. Daarom helpen wij bij Amplio Verzuimexperts werkgevers en leidinggevenden om de vitaliteit en bevlogenheid bij medewerkers te verbeteren. Dit begint bij inzicht in de organisatie. Om dit eenvoudig en snel te verkrijgen, zijn wij sinds juni 2022 een samenwerking aangegaan met EVI 360; een nieuw, digitaal platform dat in no time inzicht geeft in de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers.

Bevlogen medewerkers

Hoe haal jij het beste uit jouw team en blijven medewerkers productief en bevlogen hun werk doen? Om je hierover goed te kunnen adviseren, is het voor onze adviseurs belangrijk om inzicht te krijgen in jouw organisatie. Wat doen jullie op het gebied van vitaliteit, preventie en ziekteverzuim of re-integratie? De Duurzame Inzetbaarheid tool van EVI 360 helpt om deze zaken binnen no time in beeld te brengen.

Hoe werkt het?

Via onze website krijg jij toegang tot de quickscan van EVI 360. De scantool bestaat uit een korte vragenlijst met laagdrempelige vragen over jouw bedrijf. Wat doen jullie er nu aan om personeel inzetbaar te houden? Geven jullie voldoende aandacht aan de vitaliteit van medewerkers en op welke manier? Op basis van jouw antwoorden wordt een analyse gemaakt van de personeelrisico’s en de te behalen winstpunten voor jouw bedrijf.  

Advies op maat

Op basis van de uitkomst van de vragenlijst maken we voor jouw organisatie een plan op maat. Daarna bespreken we in een adviesgesprek concrete oplossingen en tips. Zo kun je meteen stappen ondernemen om het beste uit jouw personeel te halen.

Voor jou een gratis quickscan

Het mooie aan de samenwerking met EVI 360 is dat jij helemaal gratis de quickscan kunt uitvoeren, wanneer je bij ons bent aangesloten via jouw Inkomensverzekeraar. Doe snel de test en kijk hoe jij meer redement met jouw team kunt behalen. Want vitale en gemotiveerde medewerkers én minder verzuim, dat wil toch elke ondernemer?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om het beste uit jouw personeel te halen? Neem gerust contact met ons op via contact@amplioverzuimexperts.nl of bel naar 078 – 220 00 15 om een afspraak in te plannen.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons privacyreglement.