Wij zijn verhuisd!

06-12-2021
Wij zijn verhuisd!

Bron:

Na vijf succesvolle jaren gaan wij onze schitterende locatie aan de Samuel van Hoogstratensingel verlaten. Sinds maandag 6 december zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor in het moderne kantoorgebouw ‘Burgraadt’ in het centrum van Dordrecht.

De afgelopen jaren zijn wij geprofessionaliseerd en is ons team gegroeid. Naast een nieuwe naam mag een passend kantoor natuurlijk ook niet ontbreken. Ons nieuwe kantoor ligt direct tegenover het Centraal Station en is hierdoor voor iedereen goed bereikbaar. De nieuwe locatie is van alle gemakken voorzien en biedt optimale werkplekken waar we met ons hele team in alle rust kunnen werken.

Naast een nieuw adres verandert er verder niets. We zijn gewoon te bereiken via onze bekende contactgegevens, onze telefoonnummers en e-mailadressen blijven ongewijzigd. Vanaf 6 december 2021 zijn onze nieuwe contactgegevens:

Burgemeester de Raadtsingel 65
3311 JG Dordrecht
T: 078 –220 00 15
E: contact@amplioverzuimexperts.nl

Wij kijken er ontzettend naar uit om met ons hele team in het nieuwe kantoor te mogen werken. Een mooi vooruitzicht voor het nieuwe jaar!

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons privacyreglement.