Onze partners

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde organisaties die helpen bij de uitvoering van praktische interventies op het gebied van arbo- en personeelszorg.

www.vitaliteitsgroep.nl

De VitaliteitsGroep (VG) is een landelijk bureau dat zich richt op de kwaliteit van de dienstverlening met betrekking tot stress en burn-out.

www.assistverzuim.nl

Assist Verzuim is een gecertificeerde Arbodienst en biedt innovatieve oplossingen bij arbeidsongeschiktheid. Men ondersteunt werkgevers gedurende de eerste 2 jaar verzuim, de Ziektewet en WIA uitvoering. Maar ook bij preventie, verzuim, vitaliteits-, gezondheids- en HR-management zijn het partners voor de opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zijn werkgevers, inkomensverzekeraars én volmachtkantoren.

www.resolute-mediation.nl

Organisaties kiezen in toenemende mate voor mediation bij het oplossen van hun zakelijke conflicten. Resolute is hèt Mediationkantoor voor de zakelijke markt.

www.evoli.nl

Evoli biedt maatwerk psychologische begeleiding zodra er sprake is van (dreigend) verzuim en burn-out klachten, competentie- en loopbaanontwikkeling door heel Nederland, online en offline, in het Nederlands of in het Engels.

www.regiopoortwachters.nl

Ten behoeve van het Verzuimconcept werken wij intensief samen met Regiopoortwachters.

msgadvies.nl

MSG Advies is gespecialiseerd in het creëren van zorgvuldig en duidelijke gezondheidsmanagement waarmee de arbeidsdeelname zal verhogen (= ziekteverzuim verlagen). 

adm-support.nl

ADM staat voor Alcohol, Drugs en Medicijnen. Wij helpen bedrijven hierop beleid te ontwikkelen en te implementeren. Dit doen we door trainingen en voorlichting te geven aan alle werknemers. Doel: een alcohol-, drugs- en medicijnvrije werkomgeving. In onze aanpak staan de veiligheid, vitaliteit en verantwoordelijkheid van zowel werknemers als werkgevers centraal.

rechargelab.nl

Rechargelab ‘ontzorgt’ werkgevers in het voeren van goed werkgeverschap, maar ondersteunt tegelijkertijd de werknemer in het bereiken van goede participatie; privé, sociaal en in relatie tot goed ‘werknemerschap’.

valeretherapy.com

Valere Bedrijfsoefentherapie verzorgt onder andere werkplekadvies, wat een bijdrage levert aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers en het terugdringen van verzuim. 

fitale.nl

Fitale verbindt alle informatie rondom uw medewerkers met elkaar door middel van de Fitale Adviesscan, waardoor u inzicht krijgt in al uw kansen en risico’s. 

www.jobport.nl

De slimme software van Jobport helpt jou en je collega professionals bij het analyseren van loopbaan en arbeidsmarkt. Ook ondersteunen we jou in digitaal coachen en of matchen naar werk.

www.budgetadviesnederland.nl

Budget Advies Nederland helpt bij diverse financiële vraagstukken. Onze budgetcoaches hebben jarenlange ervaring op het gebied van inkomsten, toeslagen, besparen,  preventie, pensioen, schuldhulpverlening.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons privacyreglement.